După ani și ani, din nou în liga 1

Titlul se potrivește și mie ca autor, vorbim aici de o inactivitate de un an de zile, în care vedeam visul de promovare în Liga 1 năruit. Trebuie să recunosc, sunt unul acei sceptici de după barajul pierdut cu FC Voluntari (nu legat de întâmplări neobișnuite) ci de faptul că am crezut ca echipa noastră de suflet, Chindia Târgoviște a atins vârful de perfomanță prin această încercare de accedere în prima divizie.

Image may contain: Cherchez Cristi, smiling, outdoorAm fost și voi rămâne un susținător al aceste formații, un club după care am mers la multe jocuri. Sunt fericit pentru toți cei care au luat parte la acest proiect, chiar dacă de-a lungul timpului mulți au fost contestați din diverse motive. Nu am fost și nu voi fi partinitor cu niciunul din „războaiele” duse de alții în jurul aceste echipe, iar tot ce îmi doresc acum este să văd primul meci în „A” al Chindiei.

Nu voi atinge alte subiecte fierbinți legate de echipă. Lipsa stadionului pentru Liga 1 și alte aspecte negative vor trebui să fie în atenția celor care sunt activi în club și care au responsabilitatea să schimbe în bine pentru bunul mers al echipei.

Ne vedem în liga 1, să povestim despre isprăvile străjerilor lui Viorel Moldovan.

Hai, Chindia!

foto: facebook.com/Cristi Cherchez

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu