Visul unei nopți de vară: Promovarea într-o ligă superioară!

Foto: facebook.com
Când spui FC Aninoasa, te gândești la o echipă pregătită să răstoarne clasamente, rezultate și mai nou capabilă să promoveze în Liga 3. Dar haideți să rememorăm startul primei răsturnări de situație. Începutul returului avea ca și cap de afiș derbiul FC Aninoasa - Flacăra Moreni. Oaspeții s-au aflat atunci pre primul loc, însă nu a fost de ajuns. Formația antrenată de Remus Gâlmencea a câștigat iar seria de rezultate pozitive coroborată cu insuccesele Flacărei au făcut rocada mare în clasament. Până la final nimic nu s-a mai schimbat, iar aninoșenii au devenit campioni pentru a doua oară consecutiv. Istoria și scris primele file de poveste, iar fotbaliștii au ajutat la continuarea acesteia.

Următorul capitol s-a redactat pe repede-înainte după primul tur al barajul de promovare în L3. Deși au avut superioritate numerică, Pahonțu&Co s-au văzut conduși, „acasă” de Unirea Bascov! Totuși era un joc de fotbal, între două campioane județene, dar numai una a mers mai departe. „El Capitano”, așa cum a fost poreclit Sorin Pahonțu și „vulpoiul bătrân” Nicu Moțoi au adus echipa în fața unei performanțe unice, după a doua răsturnare, de data asta de scor (2-1 după 0-1).
Despre returul barajului se pot scrie pagini întregi pornind de la câteva cuvinte care i-ar caracteriza pe elevii lui Gâlmencea. Optimismul, curajul, dăruirea, speranța, motivația, s-au regăsit la fiecare dintre jucători, nimeni alții decât cei care au îndeplinit visul unei nopți de vară: Promovarea într-o ligă superioară!

Noi file de poveste vor umple cartea de istorie a Aninoasei, de acum și până când o astfel de performanță va fii egalată. Până atunci eroii noștri sunt gata de o nouă provocare, joaca într-o ligă superioară.

Like us on Facebook. Follow us on Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu