Sunt celebru, dau penaltiuri cand vreau eu


De joi seara, toata presa duduie dupa ce mai multi arbitrii damboviteni si-au aratat potentialul pe la niste meciuri amicale din strainatate. Evident sub identitati false, mai ales ca au condus jocuri ale echipelor romanesti. Totusi au folosit un "truc" pentru a putea vorbi intre ei, acele aparate pe care le utilizeaza de exemplu arbitrii din Liga1.

Faptul ca partidele arbitrate de Cristi Catana, Dan Petre, Cristi Grigorascu, Laurentiu Nicolae si Razvan Nedelcu au intrat in atentia agentiei internationale de monitorizare a jocurilor suspecte de "blat", Federbet, e ceva foarte grav. Conform Fedebet, cotele pe anumite tipuri de pariuri oferite de casele de pariuri au avut modificari mari atunci cand dambovitenii au luat anumite decizii.

Apararea lor, pana acum, a fost timida, conform declatiilor aparute pe gsp.ro. Au incercat sa se ascunda, cum ca nu sunt ei cei care au arbitrat, ca nu ar fii in acele locatii, dar imaginile sunt clare, iar acum probabil isi gandesc solutia de a mai parea cumva curati in fata celor care ii acuza. 

Acum e tarziu sa mai fie apostrofati cumva. o morala in plus nu-i mai afecteaza, dar pe noi, cei care ii cunoastem, ne socheaza cumva ceea ce au facut. Poate cea mai grava e situatia lui Cristi Catana, care arbitreaza la Liga 3, fiind un arbitru cu potential, dar si un posibil candidat la urmatoarele alegeri pentru presedentia AJF Dambovita.

Oamenii de fotbal deja pun sentinte si taie capete, iar o replica a acestora e mai asteptata ca ziua de maine.

Sursa foto: www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu