Baraj Liga III: Dentaș Tărtășești - Petrolul Ploiești 0-3! Adio Serie D pentru lupi

„Adio, Serie D!” „Adio, Serie D!” „Adio, Serie D!”, aceasta este scandarea care se strigă de la finalul turului jucat la Răcari. Dentaș Tărtășeti nu a produs surpriza la care visau localnicii și Petrolul renaște frumos.

Emoțiile barajul s-au simțit la ambele echipe în prima repriză, care s-a remarcat doar printr-o ocazie mare a lupilor, dar scorul s-a menținut alb până în minutul 45. În schimb, în repriza secundă, jocul a fost din minutul 46 la discreția petroliștilor, care au jucat impulsionați de cei peste 1.000 de suporteri veniți de la Ploiești. Claudiu Tudor, Prunescu și Popescu au fost cei care au înscris în poarta lui Curiman și care au dat startul fiestei în micuța tribună a stadionului din Răcari. Petrolul Ploiești a avut parte de susținere mult mai mare la Răcari, decât echipa „gazdă”, care s-a resimțit în jocul oaspeților. La finalul jocului, suporterii lupilor au cântat împreună cu jucătorii, sărbătorind victoria din turul barajului.

Dentaș a fost depășită și la nivel organizatoric, unde presa a stat într-o zonă destul de grea a terenului, fără prea multe „utilități”. De asemenea, a fost improvizată o „tribună oficială” în spatele unei porți, iar meciul s-a văzut mai rău ca din teren. Apoi, un individ care conducea firma de pază a încercat să impresioneze unul din oficialii partidei și și-a dat în petec, obstrucționând câțiva ziariști care așteptau lângă vestiare să obțină echipele de start.

Nivelul în care plutește în acest moment fotbalul dâmbovițean a fost expus fără „probleme” de câștigătoarea ligii a IVa, care nu va putea să depășească această treaptă. De altfel, în viitorul apropiat, nu cred că va fii vreo formație care să promoveze în Liga III.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu