Flacăra - SCM Pitești 0-0. Încurcă-mă să te încurc!

O echipă ambițioasă, așa cum ne-a obișnuit Flacăra, începe să-și piardă din strălucire. Gazul se cam taie la Moreni, cel puțin atunci când echipa se aproprie de poarta adversă.

Chiar dacă în ultima etapă a venit liderul la Moreni, Flacăra putea să termine victorioasă. Dar ambele echipe au jucat prea relaxat, iar mijlocul terenului a ieșit cel mai bătătorit la final. Au fost câteva ocazii de ambele părți, dar prea puțin. Piteștiul lui Dică n-a arătat de parcă ar fii lider, dar nici Iască&Co nu au părut prea conectați la joc, mai ales că urmează derbiul cu FC Aninoasa.

Rezultatul de egalitate e singurul pe care tabela îl putea arăta la sfârșitul partidei, săracă în spectacol și fotbal. Mai interesant a fost în tribune, când tot stadionul striga în anumite momente la unison pentru încurajarea elevilor lui Paraschiv. Locuitorii din Moreni îți dau senzația că pentru ei fotbalul e mai presus de toate. E o senzație frumoasă când te duci în acest oraș în zi de meci. Toată lumea vorbește despre Flacăra, cu toții au aceeași destinație, strada fiind plină în drumul spre stadion. Pentru ei, jucătorii pregătiți de „Pară” trebuie să își schimbe atitudinea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu