Game.Set.Meci

Foto: facebook.com
Într-o sâmbătă frumoasă, o zi fără ploaie, la Aninoasa s-a jucat fotbal cu scor de tenis (6-2).

Pe micul stadion de lângă Târgoviște s-a prezentat Urban Titu, lanterna roșie a clasamentului. Deși veniți cu gândul să nu ia multe, oaspeții au dat ceva emoții, ținând din scurt formația pregătită de Cristi Bălașa. După pauză, scorul era 2-1 și spiritele nu erau tocmai calme. Cu oamenii care au decis și promovarea în plin plan, Nicu Moțoi și Sorin Pahonțu, care au marcat 5 din cele 6 goluri, FC Aninoasa a revenit cu forțe proaspete de la vestiare, iar jocul a mers într-o singură direcție. Golul „setului” a fost marcat în ultimele minute de „Mela” Coman, fost jucător la Titu.

Oaspeții au pus probleme în două-trei situații, iar singurul care a reușit să iasă în evidență a fost golgheterul Tibi Calofir, marcatorul celor două goluri. De altfel, se pare că în urma ultimelor evoluții, Calofir a întrat în atenția celor de la Aninoasa, care doresc să-l transfere din sezonul următor.

Problemele din sânul echipei de la Titu s-au văzut din nou la această partidă. Au făcut deplasarea cu un număr mic de jucători, fără a avea un portar de rezervă, iar din minutul 51 au jucat în inferioritate, după eliminarea goalkeeperului Mihai, cel care a provocat ambele penaltyuri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu