Visul unui întreg oraș distrus de plăcerile altora

Târgoviște, Dâmbovița, România. Suntem un oraș care se hrănește cu sport, iar cel mai popular este fotbalul. cu toate că ai noștri sportivi au performanțe și la alte discipline.

Un stadion istoric, plin meci de meci, nu a fost de ajuns pentru a convinge autoritățile - principalii sponsori ai Chindiei, să îndeplinească visul unui întreg oraș. S-au dus bani mulți, chiar foarte mulți către alte secții sportive, dar nici acolo nu s-a confirmat.

Un staff a pregătit bine totul, jucătorii au înțeles, dar undeva, cineva a decis să le curme visul de a face parte din elita fotbalului românesc. Mulți vorbesc că nu se puteau îndeplini criteriile pentru licențiere, dar se pare că presa locală a dovedit faptul că s-a obținut dreptul „legal” pentru participarea în liga 1.
Urmează alegerile locale, iar Chindia speră să câștige cineva care apreciază sportul în egală măsură, astfel încât toate ramurile și cluburile care primesc finanțare de la primărie și consiliul județean să obțină ceea ce merită cu adevărat.

Antrenorii și fotbaliștii merită tot respectul nostru, al microbiștilor care trăim prin performanțele lor, iar la anul să avem parte de rezultate și mai bune.