Bălașa cernea indicații, iar fotbaliștii lui jucau cel mai bine

Schimbarea de antrenor de la FC Aninoasa a avut un efect mai întârziat, șocul simțindu-se în a doua etapă cu Cristian Bălașa pe bancă, după o victorie meritată cu fosta lanterna roșie a clasamentului, AFC Hărman.

Fostul jucător al Micului Ajax a reușit ceea ce nu au putut ceilalți doi predecesori, adică să motiveze jucătorii mai tineri, să aleagă componența în beneficiul echipei, iar pe teren au apărut cei care au meritat. Înainte de începutul meciului, doar prezența lui Bicher în poartă surprindea, dar pe parcurs, Bălașa a mai scos din mânecă alte surprize. Una dintre ele a fost păstrarea pe bancă a lui Neacșu, care nu a avut evoluții constante, iar prestația bună, spre foarte bună a lui Alberto Rosciugă, chiar dacă nu a marcat din ocaziile pe care și le-a creat. La final Rosciugă îi spunea unui coechipier cât de bine s-a simțit pe teren, primind motivația și încrederea necesare pentru ceea ce a arătat în cele 90 de minute.
Pentru că au obținut cele trei puncte, cineva trebuia să înscrie în poarta brașovenilor, iar singurul gol al partidei a venit de la Dragoș Cernea. Jucătorul folosit mijlocaș stânga, înscris printr-o execuție superbă, de la distanță, lăsându-l fără reflexe pe portarul gazdelor. Cum Cernea a jucat mai avansat, trebuie lăudat și cel care l-a luat locul pe postul de fundaș stânga, Ionel Diță, care a reușit câteva intervenții bune, printre care a respins în ultimă instanță mingea de pe linia porții, la una din cele mai periculoase ocazii avute de gazde.

Chiar toți jucătorii au arătat altfel în meciul de sâmbătă (9.04), iar tactica a fost una ofensivă, tehnicianul dâmbovițenilor alegând să înceapă cu doi atacanți, fața de unul, cum a folosit în partida cu CN Dinicu Golescu Câmpulung. Cu toții merită felicitări și la cât mai multe astfel de victorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu