De ce v-ați bătut joc de fotbal?

Într-un articol anterior scriam despre istoria scurtă, dar frumoasă a echipei Urban Titu. Chiar dacă s-a numit la începu Elsid, ca mai apoi să poarte denumirea de Urban, pretențiile sportive au fost mereu ridicate, iar rezultatele au fost bune.

Foto: jurnaldedambovita.ro
Dar asta a fost la trecut, la fel ca timpul verbelor din text. Acum orice vrea, poate câștiga în fața celor de la Urban. Concordia II a învins la cea mai mare diferență de scor din Liga III de care să fi auzit în istoria recentă a fotbalului 17-0!. Nu înțeleg de ce a fost o diferență atât de mare, de ce nu a fost un pic de motivație pentru jucători să arate ceva, văzând că ilfovenii înscriu pe bandă rulantă.
Dar trecând zilele peste acest eșec, amintirea lui tot bântuie, pentru că în micul oraș din sudul județului a pornit o campanie de mutare a responsabilității înfrângerii de la unul la altul. Fiind și o luptă politică la mijloc, scandalul nu face decât să adâncească cuțitul în rana provocată de satelitul Concordiei Chiajna.
Cineva trebuie să schimbe urgent imaginea pătată și să nu-și mai bată joc de fotbal, pentru că astfel de oameni nu merită să-și facă o campanie de imagine (fie și cu tentă politică) lângă un club sportiv care s-a luptat cândva de la egal la egal cu cele mai bune echipe care au trecut prin Liga III.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu