Dragă olx, găsește-mi echipă!

Unul dintre cele mai populare situri de anunțuri din România propune unele dintre cele mai interesante cereri și oferte din ultima perioadă.

La o simplă căutare a cuvântului fotbal, la categoria „Locuri de muncă” apare cel mai „ciudat” anunț pe care l-am văzut. Claudiu, așa cum își spune un jucător de fotbal din Iași, își caută echipă „mai sus”. Acesta a postat un anunț pentru a găsi o formație de Liga 3 care să îl cheme în probe. Fotbalistul se consideră destul de talentat și că merită mai mult de nivelul județean.

Situația este din ce în ce mai critică dacă jucătorii de fotbal își caută echipe de unii singuri, apelând la tot felul de metode din ce în ce mai ingenioase. Cu toate că nu e rău că acesta își dorește să avanseze de la județ, olx nu e cea mai bună variantă să ajungă unde visează. 

Deși în anunțul postat de jucătorul Claudiu acesta spune că echipa pentru care evoluează este în Liga 4, în urma verificărilor se pare că este la Liga 5, echivalentul diviziei Onoare din Dâmbovița. De asemenea acesta nu a scris corect nici numele formației Avântul Golăiești, probabil pentru a nu fii depistat de cei din conducerea echipei.
 
Cu toate acestea, după 17 meciuri disputate, Avântul Golăiești se află pe primul loc în seria I a Ligii a 5 a Iași, la egalitatea cu locul al doilea, Prutul Prisăcani, având 45 de puncte.

Sursă foto: olx.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu