Atunci când echipa e mai bună decât individualitățile

Nu-i de mirare că FC Steaua București nu reușește meciuri bune în Liga I, când nici ceea ce vine din spate nu impresionează. Satelitul roș-albaștrilor bate la pas comune prin Liga a treia, de unde de cele mai multe ori pleacă cu coada între picioare, așa cum au făcut și în ultima etapă la Aninoasa (1-2)

http://fcaninoasa.ro/wp-content/uploads/2016/12/IMG_0021-678x500.jpg
Sursa: fcaninoasa.ro
Victoria gazdelor e și mai umilitoare pentru steliști dacă ne gândim că golurile au venit după niște faze de pe partea lui Dan Popescu (transferat pentru prima echipă), care era lăsat în urmă de un jucător care la peste 30 de ani aleargă mai mult decât puștii lui Ion Toma. De altfel, pe finalul jocului, Popescu nici nu mai alerga după adversarul său când vedea că rămâne prea în spate. Să nu uităm că și Mitrea a fost depășit de fostul golgheter al Ligii a IVa, Ionuț Maican. La acea fază fundașul roș-albastrilor a ridicat mâinile pentru a-și recunoaște greșeala.

Deși pe situl celor de la DigiSport, Tudorie a fost lăudat (cu toate că nu au fost la meci - netelevizat de altfel), atacantul nu a arătat prea multe. Cu toate că a marcat și cerea mingea cât mai des pentru a impresiona, acesta nu a arătat ceea ce ar fii dorit stafful primei echipe să audă de la „Tomiță” despre tânărul vârf.

Trebuie remarcată toată echipa celor de la FC Aninoasa, pentru că au depus un efort peste ceea ce au arătat până acum și au avut multe momente în care puteau să majoreze scorul. Jucătorii lui Cristi Bălașa au fost peste individualitățile primei echipe, care s-au văzut învinși pentru a șasea oară în acest sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu