Flacăra arde cupa!

Sursa: fotbaljudetean.info
Anul trecut scriam, tot pe acest blog, un articol despre un debut în noroi al lui Gabi Paraschiv ca jucător la Flacăra Moreni. Era un meci trist pentru el și singurul în care și-a făcut apariția pe teren ca jucător al morenarilor. De atunci și până în prezent s-a mai scurs un sezon de Liga IV, pe care echipa sa l-a terminat tot pe poziția a doua, dar cu toate astea, un trofeu și-a făcut apariția în vitrina stadionului de pe Bulevardul Republicii. Cupa României, o cupă câștigată la județ și care le dă dreptul unor fotbaliști ca Iliescu sau Guță să dea piept cu echipe din „fruncea” acestui sport încântător.

Nu i-am numit întâmplător pe cei doi jucător în acest text, deoarece ei sunt în cea mai mare măsură, partizanii celor mai bune rezultate din noul sezon. Două victorii în Cupa României, o propulsează pe Flacăra spre un vis nebun, acela de a întâlni o echipă cu nume din fotbalul românesc. Până acum, formația pregătită de „Para” a arătat o poftă nebună de joc, înscriind goluri pe măsură și atrăgând mulți suporteri la stadion, în aceste zile toride.

Ieșind din anonimat și lăsând deoparte performanța vechii echipe, care juca chiar și în Cupa UEFA, Gabi Paraschiv și ai săi bravi fotbaliști își încearcă norocul într-un fotbal lăsat la voia întâmplării.

Like us on Facebook. Follow us on Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu