Baraj Liga 1: Chindia Târgoviște - FC Voluntari 1-3 d.p. Suntem de Liga 1

De când văd meciuri de fotbal nu cred că am mai fost așa trist când am scris un cronică sau un articol pe blog despre cele întâmplate.

Returul barajului pentru Liga 1 m-a purtat pe un val de emoții diferite, de la extaz la agonie. N-aș putea să scriu vreo analiză tactică. Poate doar să afirm ceea ce au spus și alții, că băieții lui Nicu Croitoru au fost la același nivel cu cei de la Voluntari. Chiar și în analizele de la TV s-a remarcat acest lucru. Pentru jucătorii Chindiei nu trebuie să fie decât un punct de pornire pentru un nou sezon. Unul care poate fi mult mai greu ca până acum. În Liga 2 vor juca echipe ca Petrolul Ploiești, Farul, U Cluj, FC Argeș, ACS Poli Timișoara și multe alte formații cu aspirații mari.

Dacă aș mai scrie despre joc, trebuie menționat și faptul că experiența în domeniu a lui Nicu Croitoru s-a văzut, abordând curajos această partidă și dominând serios fotbaliștii de Liga 1 pregătiți de Adi Mutu. Succesul s-a întors însă la loviturile de departajare, iar cei mai stăpâni pe sine au putut să transforme penaltiurile câștigătoare.

Pentru conducătorii Chindiei urmează o perioadă grea, în care trebuie să reconstruiască spiritul echipei, despre care sper că nu a atins apogeul cu acest baraj. Poate fi considerat un vârf de formă, dar ținând cont de setea de performanță aceștia probabil că nu se vor plafona și vor reveni la nivelul de top în liga secundă.

Detalii diverse, care au făcut meciul interesant și în afara terenului.

- La meci au fost prezenți fotbaliști din Liga 1, precum Daniel Popa (Dinamo), Mihai Bălașa (FCSB), dar și antrenori mari, precum Ioan Andone, invitat în sectorul rezervat oficialilor de la Voluntari.

- Prestația arbitrilor acestui joc retur a fost observată și de președintele CCA, grecul Kyros Vassaras

- Arbitrul Istvan Kovacs l-a consolat după finalul partidei pe președintele Chindiei, Marcel Ghergu, după clasicul salut și i-a transmis că a observat câțiva jucători cu potențial.

- Modul în care crainicul stadionului a prezentat echipa oaspete, dar și alte informații despre aceștia a fost considerat jignitor de Florin Cernat. Jucătorul a avut o discuție cu un coleg de al crainicului, dar până la urma totul s-a terminat fără probleme.

- Jucătorii ilfoveni au dat mai multe tricouri copiilor de mingi de la Stadionul „Eugen Popescu”, vizibil emoționați, dar și fericiți că au pus mâna pe echipamentul unor fotbaliști de Liga 1

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35228536_1898330743533757_7583008161179631616_n.jpg?_nc_cat=0&oh=8b57a399ca19055fd817627d679330a1&oe=5BBFBC73

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu