Sa le dati o liga celor de la Voluntari

Anul 2018, Dan Leasa (presedinte FC Voluntari), alaturi de prietenii pusi cu forta la masa presei, injura suporterii si banca tehnica a Chindiei.

Vizibil disperati ca echipa lor nu a jucat ca o adevarat echipa de Liga 1, cei din conducerea ilfovenilor au ales sa aiba un “razboi” cu cei de pe banca oaspetilor, dar si cu o parte a suporterilor aflati in afara galeriei ros-albastre. O vorba demna de conducator de prima liga, “poate va omoram aici” a fost adresata catre sustinatorii veniti de la Târgoviște, dupa ce acestia din urma au protestat la o decizie a brigazii de arbitri. Ca un bonus, Leasa l-a chemat pe un supervizor al firmei de paza pentru a organiza si mai multi stewarzi in jurul targovistenilor. Oamenii de la paza au primit un ordin clar, cine mai injura este dat afara, ilfovenii find sub presiunea suporterilor oaspeti, veniti in numar foarte mare pe stadionul “Anghel Iordanescu”.

Totodata, incercand sa elimine cat mai mult din dominarea suporterilor oaspeti, conducatorii au tipt catre ziaristii de la Targoviste, considerand ca nu sunt jurnalisti si ca au facut rost “pe sub mana”  de acreditari, desi acestea au fost obtinute de la reprezentantul media al clubului lor. Fara prea multe menajamente au cerut pe un ton agresiv mutarea jurnalistilor targovisteni in alt sector al presei pentru a putea face lor unor persoane apropriate de clubul gazda.

Afla in apropiere, un alt jurnalist a considerat ca fiind un management terorist, modul in care Leasa si apropriatii au decis sa organizeze acest meci de baraj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu