FC Aninoasa - FCM Alexandria 0-1! Patru din patru către Liga IV

www.fcaninoasa.ro
Textul este fără cuvinte despre tactici și casete tehnice și dacă va fii citit și de vreun jucător de fotbal de la FC Aninoasă, sper că va înțelege ceva.

Nu știu dacă ați citit/văzut interviul dat pentru fotbaljudețean.info de Cristi Bălașa după acest meci, dar reporterul i-a pus o întrebare incomodă despre jucătorii aduși de la Liga IV, care l-a făcut să recunoască a acestora, cu toate că avea așteptări mult mai mari.

Jucătorii dau senzația că nu înțeleg anumite indicații date de Cristi Bălașa și pe alocuri există o lipsă de concentrare. Uneori poate îi înțelegi, poate sunt frustrați de începutul greu de campionat, sau salariile mici nu îi motivează suficient, dar unii nu cred că realizează oportunitatea pe care o au prin faptul că evoluează la Liga 3, mai ales într-o serie cu destule echipe cu aspirații înalte.

Și uite cum aceste probleme l-au făcut pe antrenorul Cristi Bălașa să renunțe, dar nu el ar trebui să o facă. Suporterii i-au arătat că îl susțin în aceste momente grele, l-au aclamat și după înfrângerea de pe „Ilie Oană” cu Petrolul (0-4), iar atitudinea echipei l-a adus în stadiul în care vede plecarea ca fiind cea mai bună soluție.

Cred că trebuie gândită o strategie care să vizeze atent lotul de jucători. Sunt câțiva pe care nu-i văd pregătiți de acest nivel, deși pe la județ au fost ridicați în slăvi, dar și o parte din vechii jucători sunt mai nou cu mintea la poze și prinscreen-uri de pe digi decât la minge.