Chindia - Sepsi 1-1. Sfântu(l) Gheorghe ne lasa tot la liga a doua

Visul unei promovări s-a pierdut în acest sezon mult mai devreme. De această dată în fața visului dâmbovițean a stat Sfântu(l) Gheorghe. Cunoscut ca un soldat în Biblie, Sfântul Gheorghe a fost, din nou, călăuza formației Sepsi către Liga 1 și după acest meci, covasneni sunt din ce în ce mai aproape. Sepsi a venit cu gânduri mari la Târgoviște și cu toate că le-au lipsit trei titulari importanți, au obținut un punct, care îi ajută să se mențină pe poziția a doua, și care mai dă speranțe mici celor de la UTA pentru poziția a doua în clasament.

www.jurnaldedambovita.ro
Pe un fundal sonor dominat de suporterii veniți de la Sfântu Gheorghe, Chindia, echipa care a avut un plus la numărul ocaziilor din teren, nu a putut ține cele trei puncte acasă, deși a condus cu 1-0. În repriza a doua s-a ratat nepermis de mult, iar adversarul le-a mulțumit pentru asta lui Cherchez&Co cu un gol egalizator, marcat de Issa, care a năruit orice șansă ca formația pregătită de Nicu Croitoru să se mai aproprie de locurile promovabile din clasament. Dăruirea și dorința arzătoare a jucătorilor Chindiei nu au fost suficiente în fața apărării adverse, care s-a închis bine după egalare.

Sepsi Sfântu Gheorghe se află la una din cele mai importante performanțe ale sale. După numai doi ani la liga a 3 a, aceștia au promovat în liga a doua, iar acum sunt favoriți să intre în prima divizie. Totul la numai 6 ani de când a început activitatea acestei echipe.

La final, principalul finanțator al echipei din „Sfântu”, Dioszegi Laszlo a ținut să precizeze că este mulțumit de acest rezultat, dar totodată a rămas impresionat de dăruirea jucătorilor Chindiei, despre care acesta crede că merită să urce și ei în prima ligă.

De altfel, trebuie menționat că la Sfântu Gheorghe, antrenorul Vali Suciu, acum secund, se află în slujba echipei încă de acum 5 ani, fiind unul dintre antrenorii cei mai longevivi din fotbalul românesc, cu șanse mari să rămână pe bancă și după promovarea în Liga 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu